- Redacció / L'Espluga Calba

La cooperativa tèxtil de l’Espluga presenta el projecte SomPunt amb una festa en què actuarà el grup Fetus

Aquest dissabte, 4 de maig, a l’exterior de la fàbrica. Servirà també per entregar els jerseis de les persones que han col·laborat en la campanya de finançament del projecte.

La fàbrica també és punt neuràlgic de la fira Oleotèxtil del desembre. (foto: Xavi Minguella)

La cooperativa tèxtil de l'Espluga Calba presentarà el proper dissabte 4 de maig a l'exterior del recinte de l'empresa el nou projecte SomPunt, en què col·labora amb entitats com DiomCoop, la Xarxa de Dones Teixidores de Barcelona i Talma per ampliar la capacitat de treball i accedir a comandes de grans dimensions. 

La cita servirà per entregar a les persones que van col·laborar en el procés de microfinançament el jersei que obtenien com a recompensa i també per explicar el nou funcionament de l'entitat i qui són els seus col·laboradors. 

La festa serà de tarda-vespre, entre les cinc i quarts d’11 de la nit, i comptarà amb les actuacions musicals de Dejan Band, de Bellpuig, DJ Etzsche, de les Borges, i dels empordanesos Fetus, en format trio. També hi haurà servei de barra a càrrec de la Bodega de les Borges i venda a preus especials de peces StJor, la marca pròpia de l'entitat.