SALUT
- Redacció / La Granadella

El CAP de la Granadella, el desè de Catalunya amb més bona valoració dels usuaris

Alhora, la consulta online a l'EAP de la Granadella només la fan servir un 8,5% dels usuaris, una de les xifres més baixes de Catalunya. 

El Departament de Salut ha presentat el portal Central de Resultats, que agrupa diferents indicadors sobre el servei dels diferents agents del Sistema Sanitari de Catalunya. En l'apartat d'experiència de l'usuari, l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de la Granadella és un dels més ben valorats del país, amb una puntuació de 8,45, que el situa en la desena posició d'entre les 372 EAP avaluades. L'EAP de les Borges, on hi ha l'altre CAP comarcal, és el 129è, amb un 7,63, per sobre de la mitjana catalana (7,37). L'EAP Lleida Rural-2 Sud, amb seu a Albatàrrec i que inclou sis municipis de les Garrigues històriques, és el tercer més ben valorat (8,71). L'EAP Seròs i l'EAP Pla d'Urgell obtenen un 7,57 i un 7,26, respectivament.

Pel que fa a ús de la consulta online (eConsulta), totes aquestes EAP estan per davall de la mitjana catalana, que és del 31%. Dels usuaris de l'EAP de la Granadella només la fan servir un 8,5%, una de les xifres més baixes de Catalunya. A l'EAP de les Borges són un 24,2%; a la del Pla d'Urgell, un 23,2%; a Lleida Rural-2 Sud, un 20,6% i a l'EAP de Seròs, un 11%.